1397/07/01 16:50

شیر برنج با پودر مالت کلاسیک هپیکس

مواد لازم:

برنج 1 پیمانه

آب 2 پیمانه

شیر6 پیمانه

شکر 1و نیم پیمانه

مالت کلاسیک1 پیمانه

گلاب2/1 پیمانه

میخک4 عدد

پیاز متوسط1 عدد

برگ بو 2 عدد

جوز هندی 4/1 ق چ

روش تهیه:

برنج را 24 ساعت قبل خیس کنید. بعد آبکشی کرده سپس روی پارچه در مقابل نورخورشید قرار دهید تا خشک شود. سپس با دست خرد کنید. میخک و شیر، برگ بو، جوز هندی در قابلمه بریزید روی حرارت قرار دهید. قبل از جوشیدن شیر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و شیر را از صافی رد کنید .

برنج و دو پیمانه آب را به شیر اضافه کنید و به مدت 3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شکر و مالت را اضافه کنید تا آرام بجوشد و شیر برنج کاملا جا بیفتد.

در آخر گلاب را اضافه کنید و بعد از چند جوش زدن از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین کنید.

نکته: میتوانید شکر را حذف کنید و در آخر به جای آن از عسل یا شیره استفاده کنید. مالت تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و کمک به رشد و استحکام استخوان ها شیر سرشار از کلسیم و پروتین و ویتامین برنج دارای نیاسین ویتامین و فیبر

#خالق_طعم_زندگی_باشیم

#رسپی_فیروزه_ای

#باشگاه_پخت_و_پز

#happix

www.persianwsy.ir

 

نظرات

نظر شما جهت ثبت نظر خود در وب سایت عضو شوید
برچسب ها :