مواد لازم:
برنج 1 پیمانه
آب 2 پیمانه
شیر6 پیمانه
شکر 1و نیم پیمانه
مالت کلاسیک1 پیمانه
گلاب2/1 پیمانه
میخک4 عدد
پیاز متوسط1 عدد
برگ بو 2 عدد
جوز هندی 4/1 ق چ
روش تهیه:
برنج را 24 ساعت قبل خیس کنید. بعد آبکشی کرده سپس روی پارچه در مقابل نورخورشید قرار دهید تا خشک شود. سپس با دست خرد کنید. میخک و شیر، برگ بو، جوز هندی در قابلمه بریزید روی حرارت قرار دهید. قبل از جوشیدن شیر، قابلمه را از روی حرارت بردارید و شیر را از صافی رد کنید .
برنج و دو پیمانه آب را به شیر اضافه کنید و به مدت 3 ساعت روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس شکر و مالت را اضافه کنید تا آرام بجوشد و شیر برنج کاملا جا بیفتد.
در آخر گلاب را اضافه کنید و بعد از چند جوش زدن از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین کنید.
نکته: میتوانید شکر را حذف کنید و در آخر به جای آن از عسل یا شیره استفاده کنید.
مالت تقویت کننده سیستم ایمنی بدن و کمک به رشد و استحکام استخوان ها
شیر سرشار از کلسیم و پروتین و ویتامین
برنج دارای نیاسین ویتامین و فیبر
#خالق_طعم_زندگی_باشیم
#رسپی_فیروزه_ای
#باشگاه_پخت_و_پز
#happix
www.persianwsy.ir