1396/02/07 17:15

رسپی فیروزه ای مالت پنکیک با میوه های بهاری

مالت پنکیک با میوه های بهاری

رسپی_فیروزه_ای۱
مالت پنکیک با میوه های بهاری

مواد اولیه:
جوی مالت کلاسیک: ۲ قاشق غذاخوری
آرد سفید:۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۱ لیوان
کره :۲۰ گرم
بکینگ پودر: ۱/۴

طرز تهیه:
در یک ظرف بزرگ، جوی مالت کلاسیک، آرد، تخم مرغ، شیر و بکینگ پودر را با هم ترکیب کنید، سپس به خوبی هم بزنید تا ترکیب شما مایع شود.
ماهی تابه را روی گاز قرار دهید و اجازه دهید با شعله ملایم گرم شود، سپس یک ملاقه از مایه پنکیک را در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید پخته شود، وقتی شروع کرد به تولید حباب های ریز و رنگ آن طلایی می شود که آن وقت، زمان برگرداندن آن شده، با کف گیر پنکیک را برگردانده و اجازه دهید رنگ آن طرف هم "کمی" طلایی شود.
برای شیرین کردن آن ، از شهد عسل، خرما و یا میوه استفاده کنید و با تکه های میوه مورد علاقه تان آن را دیزاین کرده و بعد نوش جان کنید.
سس مالت شکلات پرتقالی
شکلات تلخ: ۱ بسته
مالت: ۱قاشق غذاخوری
آب پرتقال: ۱/۸ لیوان
طرز تهیه:
شکلات را تکه تکه کرده و درون یک پیاله روی بخار سماور یا کتری گذاشته و اجازه دهید کاملا مایع شود( روش بُن ماری).سپس از روی بخار برداشته و آب پرتقال و مالت را به آن اضافه کنید، به خوبی هم زده و روی پنکیک بریزید و نوش جان کنید.

لایو_فیروزه_ای

کلینیک-کافه:
شاد
سلامت
وثروتمند باشی

نظرات

نظر شما جهت ثبت نظر خود در وب سایت عضو شوید
برچسب ها :